"Halleluja! Lovsyng, dere Herrens tjenere, pris Herrens navn! Herrens navn være lovet fra nå og til evig tid! Fra solens oppgang til dens nedgang skal Herrens navn være lovet. Herren er opphøyet over alle folk, over himmelen er hans herlighet. Hvem er som Herren vår Gud, han som troner så høyt, han som ser så dypt ned, i himmelen og på jorden? Han som reiser den ringe av støvet, og løfter den fattige fra søppelhaugen for å sette ham hos fyrster, hos sitt folks fyrster. Han som lar den ufruktbare hustru bo i huset som lykkelig mor med sine barn! Halleluja!" Salme113

Disse profetiske ord for 2014 sendt meg av broder Kjell Gunnar :

" 1. Det er et der mange av våre drømmer blir en virkelighet.
  2. Det som vi ikke fikk til tidligere vil vi greie i 2014.
  3. Året blir et år hvor mange under, tegn og mirakler vil skje.

Disse ord har gitt meg tro, som taler og får det til å skje. En drøm/visjon som jeg har hatt i mitt hjerte holder på å bli synlig, denne drømmen er ca 35 år gammel.

Jeg har på enkelte områder i livet som har vært vanskelig å få gjort noe med. Nå er jeg i gang.

Jeg har slitt med dårlig hørsel i 18 mnd. Det ble bare verre og verre og det plaget meg mye. Så hendte noe himmelsk på lørdag i Vennesla konferansen for menn.

Det var under lovsangen til Jesus, den var så sterk og ladd med Guds nærvær. Kraften fra himmelen kom over meg. Det ble problemer å stå oppreist, jeg måtte holde meg i stolryggen foran meg. Så skjedde det ut noe i høyre øret, etter noen sekunder skjedde det samme i venstre øret. Jeg fikk tilbake min normale hørsel. Halleluja, Gud er en god Gud.

Jeg opplevde noe annet også. Jeg fikk en merkelig fornemmelse at jeg stod på noe merkelig, som om mine bukser hadde glidd og lagt seg under beina. Jeg kikket ned, men der var alt normalt. Møte var ferdig og vi gikk ut i gangen, så skjedde det samme, noe merkelig var under mine føtter, mens jeg gikk. Dette var noe helt
spesielt. Da jeg kom hjem var det vidunderlig å høre normalt, men hva var det som var under mine føtter?  Så oppleve jeg Den Hellige Ånd tale. "Kjell Gunnar,
det du kjente under dine føtter er en sanksjon fra Meg, du har stått på Ordet. Du har oppdaget å stå i tro på Ordet/løftene i Bibelen gir deg resultat."

Bibelen sier at du med ditt hjerte tror til rettferdighet og med din munn bekjenner du til frelse/helbredelse. Det hadde jeg gjort i 18 mnd.
Så skjedde underet mitt i lovsangen. Det forteller meg også hvor viktig det er å tilbe Jesus, også når du har det vanskelig.

Herren sa: "Fortell dette videre!"

Bibelen er stappfull av løfter, og de fikk sitt ja og amen i Kristus Jesus, da Han gav sitt liv for oss på korset. Samme hva som plager deg, er Jesus/Ordet løsningen. Han sier Jeg er rik nok for alle som ber til meg. Jeg vil oppmuntre deg å be Den Hellige Ånd vise deg et løfte du kan stå på, når vanskelige situasjoner oppstår for deg.

Jeg er nå fri denne plage og mange andre, ved å tro på Ordet og tale det ut med min munn. Det kan noen ganger ta tid, men Gud svikter aldri. Den som har tro og tålmodighet arver løftene. Dette ble derfor en dobbel velsignelse for meg.

Du har det Guds Ord sier du har.
Du er det Guds Ord sier du er.
Du kan gjøre det Guds Ord sier du kan gjøre."

God helg!