«Da eselet så Herrens engel, la det seg ned under Bileam. Da ble Bileams vrede opptent, og han slo eselet med kjeppen sin.

Men Herren åpnet munnen på eselet, og det sa til Bileam: Hva har jeg gjort deg, siden du nå har slått meg tre ganger? Bileam svarte eselet: Du har holdt meg for narr! Hadde jeg bare et sverd i hånden, så ville jeg nå slå deg i hjel.» 4 Mos 22,27-29.

Da en gås kom bort til en politibil begynte den å skrike og ville at politiet skulle følge etter. Og noen hundre meter borte, på gressplenen, fikk de øye på noe som trengte hjelp fra et menneske. Politimannen har jobbet som politi i 26 år(USA), men han har aldri opplevd noe som dette før. Da han og partnere satt i politibilen på en parkeringsplass fikk de en svært uventet gjest på besøk.

En gås kom bort og begynte å skrike og politimannen antok at den var sulten. Han ga den noen brødbiter, men innså ganske raskt at det ikke var mat gåsa var ute etter. Gåsen gikk bort fra bilen, skrek og snudde seg for å så vende tilbake. Det var som om den ville at politiet skulle følge etter. De gikk ut av bilen og fulgte etter gåsa, og da de kom fram fikk han se noe utrolig. I gresset ved en liten bekk lå gåsens unge som hadde snurret seg inn i et snøre fra en ballong. Mannen var redd for at gåsa skulle angripe han dersom han nærmet seg, men hans kvinnelige kollega tok på seg oppgaven.

Hun gikk bort og løftet opp den lille gåsungen og fikk den løs fra snøret. Men de trengte ikke å frykte at gåsa skulle angripe. Politibetjentene innså at gåsa virkelig ville ha deres hjelp og den stod bare ved siden av og ventet.

Det tok ikke lang tid før gåsungen var fri. Cecilia satt den forsiktig ned på bakken, og den løp mot vannet.

Denne historien virker nesten for utrolig til å være sann, men gåsa gikk virkelig til politiet for å få hjelp. (Kilde: Youtube/James Givens)

«Kongen befalte da at de skulle hente Daniel og kaste ham i løvehulen. Og kongen tok til orde og sa til Daniel: Din Gud, som du stadig dyrker - måtte han frelse deg! ..Min Gud sendte sin engel og lukket løvenes gap, så de ikke har gjort meg noen skade. For jeg er funnet uskyldig for ham. Og heller ikke mot deg, konge, har jeg gjort noe galt.» Dan 6,17og 23.