«La oss da, så mange som er fullkomne, ha dette sinn. Og om dere skulle være annerledes innstilt i noe, så skal Gud også åpenbare dere dette. Det gjelder bare at vi, så langt vi er kommet, holder fram i samme spor.» Fil 3,15-16.

Det er alltid godt å få en hilsen fra de som leser mine daglige drypp og etter gårsdagens drypp fikk jeg denne gode hilsen fra en søster i Herren, som jeg vil dele med dere andre:

«Takk for dryppet idag. Beit meg blandt  anna, merke i det du skreiv ang møte med den amerikaneren, at du kjente ikkje Ånden før de sang Navnet Jesus. Og da vart du glad. Bedre seint enn aldri☺️ Vi er så forskjellige vi mennesker. Det veit heldigvis Gud! Det ER uvant for mange av oss denne "formen" for forkynnelse. Og eg syns det er bra med forskjellige måter å formidle Gud på. Og eg syns det var veldig godt å høre på Sannheten da de sang. Eg kjente godt Guds Ånd her i stua mi, og særleg da han pastoren forkynte. Det var herlig, og tårene rann.  Sånn hadde EG det. Du "holdt ut" sa du, eg koste meg, om eg kan sei det slik. Og slik er det vel for de fleste som sit og tek imot forkynnelse i møter rundt om i landet, noken får SÅ mykje igjen av talen, andre sit like tomhente som de kom. Eg trur det har noke med oss som tilhøyrere. Det har eg opplevd med meg sjølv. -Korleis er vi innstilt før vi går inn på et møte.....Veit ikkje korleis DU var innstilt. Skal ikkje legge meg ut med ein person som deg, som kan og veit, og som eg får mange gode drypp fra. Eg er liten i DEN sammenheng. Men eg trur alle får noke fra Gud dersom vi er innstilt på DET? Eg kan vere kritisk til mange ting, og det må eg be Gud om hjelp for. Arbeider med saken. Men eg tenker ikkje at alt behøv å vere kritikk. Før eg vart frelst  fekk eg besøk av Jehovas vitne. Eg var så "oppegåande" at eg visste at desse "skal du ikkje høyre på." Men eg var selskapssjuk og ville gjerne prate med dei og få vite fra dei sjølve kva de forkynte. De kom til meg nokre ganger, men eg vart berre forvirra. Eg måtte lese i Bibelen som stod trygt og fast i bokhylla. Hadde ikkje lese særleg i den eg. Da åpenbarte Gud for meg kva som var sannhet, og ut fra det så sa eg takk og farvel til desse, og tok imot Frelsen der over en åpen Bibel ved mitt kjøkkenbord, heilt åleine med Gud. Det var rart og trygt og kjempegodt. Gud bruker kven Han vil, når Han vil, og på hvilken måte Han vil. Eg kritiserer ikkje JV, men ser at dei tek feil.--- Eg trur mange av oss har godt av å bli rysta litt i vårt åndsliv. Eg er ikkje ein som veit så mykje fra Bibelen, men eg gjer så godt eg kan utifrå det eg har fått☺️Og eg kjenner det godt når ein pastor eller lovsangerane er fyllt av Guds Ånd. Det er ikkje alltid en selvfølge.....

 Takk for alle drypp!!!☺️»

Lærmegå gjøre din vilje, for du er min Gud! Må din gode Ånd lede meg på jevnt land! Sal 143,10

God helg!