«For Herren er den som gir visdom, fra hans munn kommer kunnskap og forstand» (Ord 2,6).

Er det ikke en underlig tid vi lever i, når byer rundt om i verden må bombes for å skape demokrati. Nasjoner må ty til krig for å bevare freden. Vi i I-landa må spise mer kalorifattig mat for ikke å bli for fete. Kristendomsfaget er redusert til lite og intet på skolene, for de unge må lære mer om det som er rett og galt utfra det humanistiske syn på slike religiøse trosoppfatninger.

Leste en opplevelse som den 17 år gamle Zack Clements hadde. Han hadde ingen helseproblemer, men en dag ble han alvorlig syk og falt sammen på treningen. Han ble kjørt rett til akutten. Zaack sitt hjerte hadde stoppet. I 20 minutter prøvde de å gjenopplive ham.

«Da de åpnet døren til ambulansen, var han blå i ansiktet, og de satt over ham for å gjøre hjertekompresjoner», sier Zacks mor, Teresa.

Men så skjedde det noe med Zacks, pulsen kom opp til et normalt nivå igjen, og han var i live . Tre dager senere våknet han på Barnens Medical Center i Forth Worth, Texas. Men historien stoppet ikke der, for foreldrene fikk seg enda et sjokk da sønnen fortalte hva han hadde opplevd i løpet av de 20 minuttene han var død:

«Jeg møtte en mann med langt hår og skjegg. Jeg forstod umiddelbart at det var Jesus. Han la sin hånd på skulderen min, og sa at alt kom til å bli bra igjen», sier ten-åringen til CBS.

Har du møtt denne mannen Jesus i ditt liv? Han kommer til deg om du+ ber han om å komme inn i ditt liv! Prøv det om du tror hans ord i Bibelen:

«Densomtror ham, blir ikke dømt. Densom ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd Guds enbårne Sønns navn.» Joh 3,18.

Hans