«Kall på meg på nødens dag, så vil jeg utfri deg, og du skal prise meg» Sal 50,15.

Er du sterk i troen? Mange svarer i dag at de er nok ikke særlig sterk i troen, men de tror. På hva da? På en Gud som er kjærlig og snill,  og som ser våre svakheter og feil vi gjør hver dag og allikevel er Gud glad i oss. Kommer vi til himmelen på en slik tro? Hva sier Bibelen som er fasiten, boken som er Guds ord. Den sier oss følgende om å få komme inn i himmelen:

«Derfor, hver den som bekjenner meg for menneskene, ham skal også jeg kjennes ved for min Far i himmelen.» Matt 10,32.

«For dersom du med din munn bekjenner at Jesus er Herre, og i ditt hjerte tror at Gud reiste ham opp fra de døde, da skal du bli frelst.» Rom 10,9.

«Jesus svarte og sa til ham: Sannelig, sannelig sier jeg deg: Uten at en blir født på ny, kan han ikke se Guds rike.» Joh 3,3

«For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.» Joh 3,16.

Konklusjon på disse skriftstedene er – omvend dere fra det syndige livet dere lever i og gi deres liv oppriktig til Jesus. Han døde for oss, slik at vi får nåde til å leve et liv sammen med Ham.

Veien til Gud og himmelen går gjennom Jesus Kristus. For i ham skal hvert kne en dag bøye seg, enten de vil eller ikke, da er nådetiden ute og dommen blir forkynt for hver og en. Den som er oppskrevet i Livets bok, han får være hos Jesus bestandig.

«Og jeg så de døde, små og store, stå for Gud, og bøker ble åpnet. Og en annen bok ble åpnet, som er livetsbok. De døde ble dømt etter det som var skrevet i bøkene, etter sine gjerninger. ..Og hvis noen ikke ble funnet innskrevet i livets bok, ble han kastet i ildsjøen.» Åp 20,12 og 15.