«Hva vil du jeg skal gjøre for deg? Han sa: Herre, at jeg må få synet igjen!» Luk 18,41

En familie fra Norge hadde vært på bibelskole i Hawaii, og dro til Filippinene for å praktisere det de hadde lært på skolen. De dro rundt omkring i landet og de kjente og så nøden . Barna som lette etter mat på søppelfyllinga etc.

Men en dag satte de seg ned og bad for å gå på «skattejakt». De bad Herren om å vise dem hva de skulle se etter ute på gaten, slik at de kunne få be for dem som hadde de ting som de fikk i sitt hjerte.

Minstegutten fikk se en skrue og gikk straks ut for å lete etter «skruen». Men han så ikke noen som hadde en skrue på seg , men omsider fikk han se en kvinne som satt med den ene hånden lukket. Gutten gikk bort og spurte om han kunne få be for hånden hennes. Ja, det kunne han få. Og da han bad og hun åpnet hånden, så han til sin overraskelse at midt i hånden eller leddet satt en skrue. Under bønn til Gud rettet hånden seg helt ut og skruen ble til overs, hun ble momentant helbredet.

Største gutten fikk se ei rosa veske, men de fant ingen slik veske noe sted. Men så gikk pappaen inn på en kafe og der oppdaget han en kvinne som satt med ei rosa veske. Gutten gikk så bort til henne og spurte om han kunne få be for henne. Hun fortalte da at hun mistet sin mann for to år siden og siden den gang hadde hun vært så deprimert at hun hadde ingen glede lenger i noe. Gutten bad i Jesu navn for denne kvinnen og momentant fikk hun livsgnisten og gleden tilbake. Hun gråt av glede.

 

«Jesus Kristus er i går og i dag den samme, ja, til evig tid.» Heb.13.8.