«Mitt hjerte er som solsvidd og visnet gress, for jeg har glemt å ete mitt brød.» Salme 102.5

En ny uke er startet, vi koser oss med høstens velsignelse av høstens avling. Du vet det en har sådd i vår, blir nå høstet inn til vinterlagring av bonden. Men trenger vi å tenke på vårt matlager i vår tid, når alt kan skaffes fra andre steder på jorden?

- Dagens drypp omhandler et hjerte som er solsvidd og visnet gress. Hvorfor er hjertet blitt slik? Jo, for mennesket som hadde dette hjertet hadde glemt å spise sitt brød. Du vet uten mat og drikke duger helten ikke. Kroppen visner hen, du blir tynnere og tynnere for hver dag kroppen ikke tar til seg føde.

- Jesus sier : "For Guds brød er det som kommer ned fra himmelen og gir verden liv."  De sa da til ham: "Herre, gi oss alltid dette brødet!"  Jesus sa til dem: "Jeg er livets brød. Den som kommer til meg, skal ikke hungre. Og den som tror på meg, skal aldri noen gang tørste." Joh 6,33-35.

- Har du glemt å spise Livets brød- Guds ord? Bibelens ord er en føde, mat for våre sjeler. Uten Guds ord dør vi stille hen i vårt Guds liv. Dette vet Jesus, at foruten ham kan vi ingenting gjøre, men spiser og drikker vi  hans brød og vann, så vil vi aldri hungre eller tørste.

- Vi lever i en tid hvor tre saker er under angrep fra fienden (satan). Det er følgende saker:

1. Ekteskapet

2. Familiene

3. Israel

- På disse tre pilarene hviler vår framtid som kristne.  Frelsen kommer fra jødene, sa Jesus, og da kan vi ikke fornekte vårt opphav.