"Ha din lyst og glede i Herren, så gir han deg det ditt hjerte ønsker!" Sal 37,4

Verset som kommer etter i denne salmen gir oppmuntring om hvordan du skal gjøre for å få dine ønsker oppfylt. Verset lyder slik:

"Legg din vei i Herrens hånd,stol på ham, så griper han inn."

Dagens drypp fikk en kvinne oppleve ubevisst. Hun hadde vært en plass hvor hun så en barnebibel, som hun likte så godt. Den var ikke lenger til å få kjøpt, men da hun hadde søndagsskolesamling for barn, så hadde det vært et funn om hun hadde hatt en slik barnebibel.
- En dag hun kjørte rundt i byen hørte hun Ånden sier til henne : "Kjør opp bak blomsterforretningen her og sving til venstre, så vil du finne et loppemarked der!"

Hun ble litt forundret over Guds tiltale, men gjorde som Ånden sa, og ganske riktig hadde de loppemarked der. Hun ser rundt seg og oppdager en haug med bøker og på toppen av denne bokhaugen lå "hennes" barnebibel. Det ingen kunne oppdrive i bokhandelen, det kunne Gud finne.

Derfor la de små gleder i dag oppmuntre oss til mer å takke Jesus for hans omsorg for hver og en av oss, gammel eller ung.

"Salig er den som gjør det jeg vil,hvert menneske som står fast ved det,så han holder sabbaten og ikke vanhelliger den,og vokter sin hånd fra å gjøre noe ondt." Jes 56,2