"Men jeg vet at denne mannen ble rykket inn i Paradis – om han var i legemet eller utenfor legemet, vet jeg ikke, Gud vet det – og der fikk han høre usigelige ord, som et menneske ikke har lov til å uttale." 2.Kor 12,3-4.

Jeg fikk denne hilsen i posten i dag fra en kristen broder :

En av de mest herlige opplevelser jeg har hatt i mitt liv var tidlig den 2. januar 2016, da Gud tok meg opp til himmelen og jeg møtte Jesus.
- Jeg var i en drøm hvor jeg bad. Så følte jeg at kraft kom over meg og begynte å løfte meg fra bakken. Jeg ble litt redd. Hvordan skal jeg komme meg tilbake?
Er dette slutten og livet er over? Dette var så virkelig, ikke slik som i drømme.
- Jeg følte det som jeg dro gjennom en tunnel, og så kom jeg ut på andre siden og det var i Himmelen.

- Det første jeg så var Jesus som kom mot meg. Jeg bare gikk bort til Ham og omfavnet Ham og sa til Ham :
" Jesus, jeg elsker Deg". Jesus lot meg da sitte ned ved hans side, men det var et lite bord mellom oss. Så så jeg at Jesus tok frem et bilde, og det var et bilde av meg og min familie.
- Jeg så på Jesus og jeg ble så velsignet. Jeg fikk en sånn varm følelse og jeg snudde meg mot Jesus og sa til Ham:
"Jesus, du vet at ...", og så pekte jeg mot familiebildet, " ..Du er et medlem av min familie."

- Så syntes jeg å dra tilbake og jeg våknet. Dette var en vidunderlig opplevelse, og da jeg våknet var klokken omkring 7 om morgenen den 2. januar.

- En annen broder hadde en drøm om opprykkelsen, hvor han ikke kan glemme den herlige følelsen da han kjørte bil og plutselig ble han bare rykket utav bilen og opp i luften for å møte Jesus. Så derfor vet han hvordan dette vil skje når Jesus kommer for å hente sin brud i skyen.
- Flere vitner kan fortelle om syner/drømmer om hvordan det blir på jorden når Jesus kommer i skyen,i et nu for å hente sin brud fra jorden.

Paulus beskriver i dagens drypp om sitt møte i Himmelen, og derfor sier han i brevet til filipperne, kap 3,vers 11:

"måtte jeg bare nå fram til oppstandelsen fra de døde!" Fil 3,11