"Det var en mann der som hadde vært syk i trettiåtte år. Jesus så ham ligge der og visste at han hadde vært syk lenge, og han sa til ham: «Vil du bli frisk?» Den syke svarte: «Herre, jeg har ingen som kan få meg ned i dammen når vannet er rørt opp. Og når så jeg kommer, er det alltid en annen som går uti før meg.»  Da sier Jesus til ham: «Stå opp, ta båren din og gå!» Og straks ble mannen frisk; han tok båren og gikk....." Joh 5,5-9.
 
En av mine "bare et drypp" mottakere har sendt meg en hilsen hva Den Hellige Ånd kan gjøre i Jesu navn i dag for oss alle. Hans opplevelse kan virke utrolig, men intet er umulig for Gud, selv om jeg har et "ja men", som skulle vært et amen! Her kommer hva min kristne broder sendte til meg for oppmuntring:
 
"Denne gangen minnet Den Hellige Ånd meg på at vi er medarvinger med Jesus. Denne arven har vi fått for en person Jesus, Han er arving til hele Gudsrike, der Han er Konge.Denne arven er godt oppbevart i Himmelen, men den er tilgjengelig for oss på Jorden allerede nå. Jeg har selv opplevd å få konkret uttelling fra den arven.
 
For en tid tilbake var jeg på et mektig møte , der Den Hellige Ånd virket sterkt med Guds nærver. Gudsmannen som talte hadde sett et syn fra det himmelske lager, og der var det alle mulige kroppsdeler. Det talte sterkt til meg og jeg fikk tro at dette gjelder også meg.Jeg slet da med en utslitt hofte og den gav meg mye smerter. Jeg reiste glad og håpefull hjem . Jeg hadde ikke lyst til å legge meg den kvelden, men jeg skulle jo opp tidlig neste morgen på jobb så jeg gikk til sengs, men så kom den vonde smerten i hofta. Jeg spurte Den Hellige Ånd hva skal jeg gjøre? Så sa Den Hellige Ånd, "du skal bare gjøre slik som Gudsmannen fortalte deg. Snakk med Jesus han som er din forbeder op yppersteprest i Himmelen og be Han sende en Engel inn på det lageret som oppbevarer alle hofter." Så gjorde jeg det og det gikk fort, på noen sekunder kom det en ny hofte og alle de smerter jeg hadde forsvant. Det var en kolossal opplevelse å bli helt smertefri.
- Neste morgen ble det mye takksigelse og lovprisning, men jeg kjente noe rart i hoften, jeg visste at den nye hoften var på plass så jeg spurte Den Hellige Ånd: Hva er dette som jeg kjenner? Ånden sa ,at det du kjenner i hofta er bare en liten tilpassing mellom det nye og det gamle, så i løpet av dagen så er alt greitt. Det er kolossalt spennende å samarbeide med Den Hellige Ånd .
Så spurte Den Hellige Ånd meg: "Er det ikke slik at når dere produserer biler på Jorden så følger det med et lager med deler som kan hentes når deler blir utslitt?" Jeg svarte, jo det stemmer, så holdt Ånden opp litt og så kom det: "Tror du at jeg er dårligere enn dere?"
 
Når dagen var over, så var alt fullkommet og det har det vært siden. I bønnen Fader Vår ber vi til Gud, "komme ditt rike og skje din vilje på Jorden slik den skjer i Himmelen." Det er på tide at vi tar Gud på alvor og tror det ordet sier og handler på det, slik Jesus gjorde. Han gjorde alt det Faderen sa til Ham og viste Ham. 
 
Vi lever i høy profetiske tider der Herren er i ferd med å føre oss tilbake til apostlenes gjerninger å gjøre de samme gjerninger som de gjorde og fortsette å skrive historie. "
 
"Jesus svarte: Den som elsker meg, vil holde fast på mitt ord, og min Far skal elske ham, og vi skal komme til ham og ta bolig hos ham. Den som ikke elsker meg, holder ikke fast på mine ord. Og det ord dere hører, er ikke mitt, men Faderens, han som har sendt meg. Dette har jeg sagt dere mens jeg ennå er hos dere.  Men talsmannen, Den Hellige Ånd, som Faderen skal sende i mitt navn, han skal lære dere alt og minne dere om alt det jeg har sagt dere." Joh 14, 23-26.