"Men alle dem som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn. De er ikke født av blod, heller ikke av kjøds vilje, heller ikke av manns vilje, men av Gud." Joh 12-13.

Fikk nylig en rapport fra en som driver evangelisering rundt om i verden, og da skriver han følgende:

"Etter tre uker med intensivt arbeide, med to store kampanjer der vi rørte ved hundretusen tall mennesker, pleier det å komme en reaksjon og den kom på flyplassen. Jeg kan sitte rett opp og ned og bare gråte lenge. Det er når jeg slapper av, at det virkelig inn henter en. Hvor flere tusen unger,noen bare 5-6 år gamle, kan stå stille i to timer under frelses invitasjonen  og forbønnen. Med stort alvor og innlevelse løfter de hendene, lukker øynene, søker dåpen i Den Hellige Ånd og mange blir befridd! Tenk at barn kan ha en demon boende på innsiden. En kveld befalte jeg "demoner av sexovergrep" å komme ut. Flere barn falt til marken og manifesterte seg. Det de har gått igjennom vil jeg ikke tenke på.
Evangeliet er svette, tårer,glede,helbredelse og befrielser. Det er grus, støv, fattige mennesker som danser i timevis og synger til Jesus. I alt dette går Jesus fremdeles fram som Han alltid har gjort, blant de utslåtte, fattige og syke. Han skammer seg ikke over de besatte, snørrete og skitne barna. "

 

Å få være et Guds barn er og blir et under, som Jesus ga oss kun av nåde. Menneskene i dag er opptatt med ånder og all mystikk. Det er de utroligste påfunn de finner på for å oppleve noe som gjør livet spennende.
Tobakksrøken og drikke alkoholholdig væske var en start på noe spennende for mange av de unge før, men hvor lenge var "Adam og Eva i Paradis"? 
Prisen som de må betale for denne bruk, kommer til forfall i kroppene deres senere.
I dag er det hardere stoffer som må prøves og de unge blir lokket inn i dette av de som allerede  er blitt bundet i narkotikaslaveriet.

Å leve et liv overgitt i Jesu hender er mer enn spennende, det gir deg liv og helse.
Men du møter motganger i det daglige livet ditt, da fienden som vi vet kalles den onde, Satan, prøver å få tilbake sine tapte får.
Noen greier han å få tilbake til sitt helvete, men den som har lært seg å stole på sin herre og mester, Jesus Kristus, lar seg seg ikke rokke.

 

"Men ikke et øyeblikk vek vi eller ga etter for dem, for at evangeliets sannhet skulle stå fast hos dere." Gal 2,5