Gratis kristne bøker

Disse gratisbøkene er dype, enkle, praktiske og liv-endrende. Les alle bøkene i den gratis kristne litteraturserien vår, og motta mye hjelp i din søken etter Gud.

Tilgjengelig i eBok eller som trykte bøker

Bøkene våre

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 1

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 1

Hvor fast er ditt grunnlag?

Denne boken vil hjelpe deg med å bli kjent med Guds plan for mennesket. Den åpner opp fire nøkkelerfaringer som er livsviktige for både nye og erfarne kristne, og hjelper deg med å få ett solid grunnlag for et rikt og meningsfullt kristent liv.

Lær mer

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 2

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 2

Hvordan kan jeg bli dypere i min relasjon til Gud?

Å tilbringe tid alene med Herren hver morgen gjør at vår relasjon med Gud blir god og personlig. Denne tiden vil forårsake at vi går frem i vårt kristne liv på en progressiv og dynamisk måte. Undersøk hvor enkelt det kan være å ha denne tiden med Herren ved å lese denne boken.

Lær mer

Den Altomfattende Kristus

Den Altomfattende Kristus

Søker du en ubegrenset erfaring av Kristus?

Vi må først se hvor ubegrenset Kristus er før vi kan komme inn i erfaringen av denne "Altomfattende Kristus". Denne boken vil hjelpe deg med å se og komme inn. I denne utlegningen av Femte Mosebok ser vi hvordan det vidunderlige bildet av Kanaans gode land er et bilde på hvem Kristus er for Sine troende.

Lær mer

Guds økonomi

Guds økonomi

Hvorfor skulle Guds evige hensikt bety noe for meg?

Hele Bibelen beskriver Guds evige hensikt og hvordan Han fullfører den. Et forbausende faktum er at Gud ikke ønsker å fullføre denne planen ved Seg Selv. Han besluttet å inkludere mennesket. Som troende i Kristus er vi alle en del av Guds plan. Hvordan kan du delta i denne planen? Les denne boken for å se hvorfor vi er nøkkelen i Hans hensikt.

Lær mer

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 3.

Det kristne livets grunnleggende prinsipper, Volum 3.

Finnes det mer enn bare å leve ved rett og galt?

Samfunnet lærer oss til å oppføre oss etter prinsippet om rett og galt, men hva sier Bibelen om dette? Bibelen viser oss et høyere prinsipp vi kan leve etter: Livets prinsipp. Gud ønsker at vi lever etter dette prinsippet for å fullføre Guds evige plan.

Lær mer

Kunnskapen om liv

Kunnskapen om liv

Hvordan vokser jeg i mitt kristne liv?

For å vokse i liv, må vi kjenne til hva liv er, hvor det kommer fra og hvordan vi kan få dette livet. Svaret ligger ikke i å forbedre oppførselen, kun i forøkelse av kunnskap, eller i gaver eller kraft. Øk forståelsen og ledelsen for vekst i liv.

Lær mer

Den herlige menigheten

Den herlige menigheten

Ser Gud på menigheten på en annen måte enn det vi gjør?

Når vi hører ordet "menighet" innser vi kanskje ikke at tankene våre er fulle av menneskelige konsepter. Denne boken fornyer dine tanker ved å vise deg hvordan Gud ser menigheten. Bibelen viser oss fire fremragende bilder som viser oss Guds perspektiv angående menigheten. Ikke begrens din forståelse. Vi inviterer deg til å se menigheten på en herlig måte.

Lær mer

Om forfatterne

Forfatterne av bøkene vi distribuerer er Watchman Nee og Witness Lee. Les mer om tjenesten til Watchman Nee og Witness Lee her.


Del med andre