«Jeg ber ikke bare for dem, men også for dem som ved deres ord kommer til tro på meg. Jeg ber at de alle må være ett, likesom du, Far, er i meg og jeg i deg. Slik skal også de være i oss, for at verden skal tro at du har sendt meg.» Joh 17,20-21.

Jesus har omsorg for sine disipler og han legger dem fram for sin Far i bønn. I hans bønn til sin Far er også inkludert, vi som er kommet til tro på Ham. Jesus vil at alle som hører ham til, skal være «ett», dvs at vi skal være samkjørt i samme ånd, som er Den Hellige Ånd. For Jesus sier at han og Far er ett, de er samkjørt i alle ting. Slik vil han også at hans «brud» skal være, for da vil verden tro at Jesus er Guds sønn.

 

Den amerikanske evangelisten Jesse Duplantis ble i 1988 tatt opp til himmelen. Etter å ha samtalt med Jesus om hvorfor han var kommet til himmelen, sa Jesus til ham: «Jeg vil at du skal dra tilbake og si til mitt folk at jeg kommer».

«Men de kommer ikke til å tro meg», sa jeg.

«I mange århundrer trodde de ikke, men jeg kom. Nå kommer jeg igjen.»

Deretter la Han hånden på skulderen min. Jeg kommer aldri til å glemme det.

«De vet det», sa Jesse.

«Nei, de vet det ikke. Jeg brakte deg hit for at du skulle gå og fortelle dem at jeg kommer. Gå og fortell dem det.»

Jesse fortsetter: «Mens jeg snakket med Jesus, kunne jeg se den store medynk Han har med dem som ikke har tatt imot Ham som sin frelser.

Han ba meg fortelle deg at Han kommer snart igjen! Stemmen hans var så inntrengende. Vi må forstå at noe holder på å skje. Jesus kommer snart!

Derfor ønsker jeg å si til alle jeg møter at de må ta imot det faktum at Jesus døde i deres sted for at deres synder skulle bli tilgitt. Jeg har sett Himmelen, og vet hva som venter alle der. Det er derfor jeg ønsker å se mennesker ta imot Jesus i sitt liv, og nyte velsignelsene som Faderen har for dem.»

I dag samles flere og flere fra alle menigheter i hele verden til bønne- og felleskapsmøter. Flokkene varier fra noen få mennesker, til flere tusen. De kommer sammen for å prise og ære Jesus som sin brudgom og frelser. Intet organisert kirkesamfunn kan holde dem tilbake, de må bare komme sammen for å tilbe sin Herre og frelser, Jesus Kristus.

"For så har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv. " Joh 3,16